Private lease Alfa Romeo

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Alfa Romeo voordelig!

Populairste Alfa Romeo aanbod

Volledig Alfa Romeo aanbod

Als klant bepaal je zelf de duur van het leasecontract. Je kan een overeenkomst aangaan voor een periode van twee tot soms zes jaar. Ook geef je aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. De keuzes die je maakt op deze twee vlakken hebben een sterke invloed op het maandtarief, let hier dus goed op.

Waar lease ik mijn Alfa Romeo voordelig?

Op het moment zijn auto’s van Alfa vrij zeldzaam in het private lease segment. Maar als we dan eentje vinden, is het meestal de MiTo. Op dit moment is deze stijlvolle stadsauto verkrijgbaar bij twee aanbieders: Xleasy en Ikrij. Beide bieden een andere uitvoering van de MiTo aan en dat brengt een prijsverschil met zich mee.

Tijdens het vergelijken zal het je opvallen dat we per auto de nieuwprijs vermelden. Zo zie je direct of je te maken hebt met een luxe variant of een instapmodel. Ook zie je direct de prijzen en voorwaarden per aanbieder. Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Alfa Romeo, vergelijk de prijzen, de voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de aanbieder die bij jou past.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.