Private lease Alfa Romeo

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Alfa Romeo voordelig!

Populairste Alfa Romeo aanbod

Alfa Romeo Junior

alfa romeo junior private lease

Vanaf €494 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Stelvio

alfa romeo stelvio private lease

Vanaf €1418 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Alfa Romeo Giulia

alfa romeo giulia private lease

Vanaf €1120 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Tonale

alfa romeo tonale private lease

Vanaf €684 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Hoe werkt private lease?

Veel mensen vinden leasen vergelijkbaar met geld lenen. Ergens gaat het natuurlijk om een financiering, maar de aanbieder blijft eigenaar van de auto. Daarom is leasen eerder een vorm van huren, maar dan met bepaalde dienstverlening bijgeleverd. Zo zijn zaken als wegenbelasting, verzekeringskosten en het onderhoud van de auto bij de leaseprijs inbegrepen. Daarom rijd je altijd zorgeloos in jouw nieuwe Alfa Romeo.

Als klant bepaal je zelf de duur van het leasecontract. Je kan een overeenkomst aangaan voor een periode van twee tot zes jaar. Ook geef je aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. De keuzes die je maakt op deze twee vlakken hebben een sterke invloed op het maandtarief, let hier dus goed op.

Tijdens het vergelijken zal het je opvallen dat we per auto de nieuwprijs vermelden. Zo zie je direct of je te maken hebt met een luxe variant of een instapmodel. Ook zie je direct de prijzen en voorwaarden per aanbieder. Wij maken besparen eenvoudig door de tarieven van vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Alfa Romeo, vergelijk de aanbiedingen en dien direct een offerte-aanvraag in bij de partij die bij jou past.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.