Alfa Romeo Stelvio Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €1266 per maand!

Bekijk de aanbieding

Begin 2023 is de Alfa Romeo Stelvio onderworpen aan een milde make-over, zowel aan de voor- als achterzijde vinden we subtiele optimalisaties. Motorisch gezien houdt Alfa nog even vast aan de traditionele benzine- en dieselverbranders en dat past natuurlijk ook prima bij het imago van deze Italiaanse sportwagenfabrikant. Private leasers kunnen momenteel kiezen uit verschillende Stelvio’s.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Alfa Romeo Stelvio

Uitvoering

2.0 Sprint 206 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 78.200
€1266 Naar aanbieder

Voorwaarden vergelijken

Heb je jouw ideale Alfa Romeo Stelvio geconfigureerd en sta je op het punt om een offerte aan te vragen? Vergeet dan niet om ook de geboden leasevoorwaarden van de partij in kwestie door te nemen! Al onze private lease partners bieden uiteenlopende contractuele bepalingen en in veel gevallen kan je jouw contract zelf samenstellen.

Voorbeeld: stel, je verliest een bron van inkomsten of je kan onverhoopt niet meer werken, mag je dan jouw leasecontract ontbinden of komen hier kosten bij kijken? Bij een deel van de aanbieders kan je een extra verzekering afsluiten om een dergelijk risico af te vangen. Hiervoor betaal je dan een extra vergoeding per maand. Bij leasemaatschappij Athlon is dit zogeheten protectieplan echter altijd bij de prijs inbegrepen. Vraag als mogelijk offertes op bij meerdere partijen, zo kan je alle relevante voorwaarden eenvoudig met elkaar vergelijken.

Jouw Alfa Romeo Stelvio leasen

Ons advies is om eerst jouw ideale Stelvio samen te stellen en vervolgens de leasetarieven te vergelijken. Neem daarna ook de voorwaarden per aanbieder aandachtig door om verrassingen achteraf te voorkomen!

Vergelijkbare auto’s

Toyota Highlander

toyota highlander private lease

Vanaf €1133 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Alfa Romeo Tonale

alfa romeo tonale private lease

Vanaf €684 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Mito

alfa romeo mito private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Giulia

alfa romeo giulia private lease

Vanaf €1037 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto