Private lease Jeep

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Jeep voordelig!

Populairste Jeep aanbod

Jeep Avenger

Actie!
jeep avenger private lease

Vanaf €458 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Jeep Renegade

jeep renegade private lease

Vanaf €582 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Jeep Compass

jeep compass private lease

Vanaf €629 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

De duur van de overeenkomst bepaal je zelf. Je kan bij de meeste aanbieders leasen voor een periode van 24 tot 72 maanden. De keuze die je hierin maakt heeft invloed op de leaseprijs, kies je voor een lange periode? Dan daalt de leaseprijs. Tevens is het maandtarief afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt. Je kan zelf een kilometerbundel selecteren bij het uitzoeken van je Jeep.

Waar lease ik mijn Jeep voordelig?

Een Jeep is lang niet bij alle aanbieders privé te leasen, ook omdat hier een flink prijskaartje aan hangt. Toch zijn auto’s van dit merk verkrijgbaar bij een handvol aanbieders.
Zo kan je bijvoorbeeld de Compass leasen bij twee partijen; ANWB en Ikrij. Bij de laatstgenoemde betaal je €24 per maand meer, en dat 60 maanden lang. Ook mag je bij ANWB twee keer zoveel kilometers rijden, voor een lager maandbedrag dus. Tot slot is wegenwacht binnen Europa bij ANWB bij de leaseprijs inbegrepen.

We zetten het aanbod van bijna alle leasemaatschappijen in de markt tegen elkaar af. We vergelijken niet alleen de auto’s en de prijzen, maar ook de voorwaarden. Zo heb jij direct een totaalplaatje en zie je meteen waar je de beste deal kan scoren.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.