Private lease Honda

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Honda voordelig!

Populairste Honda aanbod

Volledig Honda aanbod

Honda HR-V

honda hr-v private lease

Vanaf €519 /mnd

3aanbieders

Honda E

honda-e-private lease

Vanaf €484 /mnd

2aanbieders

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf €519 /mnd

3aanbieders

Honda CR-V

honda cr-v private lease

Vanaf €684 /mnd

3aanbieders

Als privé leaser bepaal je zelf hoe lang je de gekozen auto nodig hebt. Tevens geef je aan hoeveel kilometers je wilt rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn Honda voordelig?

Hier kunnen we op dit moment kort over zijn. Alleen Lease’m biedt een aantal modellen van Honda aan, dus vergelijken op prijs is op dit moment niet mogelijk. Hierboven zie je de auto’s die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zodra andere leasepartijen Honda opnemen in het aanbod, zie je dat direct terug op onze site.

Kies je uiteindelijk toch voor een ander merk dan Honda, dan valt er wel veel geld te besparen door te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de prijs per aanbieder, maar ook op het soort uitvoering dat wordt aangeboden en de bijkomende voorwaarden.

Kortom: wij vereenvoudigen de zoektocht naar jouw nieuwe leaseauto. Kies de Honda die je voorkeur geniet, vergelijk alle aanbieders en dien eenvoudig en vrijblijvend een offerte-aanvraag in.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.