Private lease Honda

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Honda voordelig!

Populairste Honda aanbod

Volledig Honda aanbod

Honda HR-V

honda hr-v private lease

Vanaf €580 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda E

honda-e-private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf €684 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Honda CR-V

honda cr-v private lease

Vanaf €821 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Hoe werkt private lease?

Rijden in een nagelnieuwe Honda zonder een grote investering? Dit kan tegenwoordig dankzij private lease! Je kan leasen zien als een abonnementsvorm. Elke maand betaal je een vast bedrag. Alle kosten die komen kijken bij het rijden van een auto zijn bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan afschrijvingen, verzekeringen, onderhoud en reparatie. Je hoeft enkel nog voor de brandstof te zorgen. Zo rijd je zonder zorgen in je Honda.

Als privé leaser bepaal je zelf hoe lang je de gekozen auto nodig hebt. Tevens geef je aan hoeveel kilometers je wilt rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs

Kortom: wij vereenvoudigen de zoektocht naar jouw nieuwe leaseauto. Kies de Honda die je voorkeur geniet, vergelijk alle aanbieders en dien eenvoudig en vrijblijvend een offerte-aanvraag in.

Toch liever een ander merk?

Dat kan! Op Private-lease-aanbiedingen.nl vind je het meest courante aanbod van 30 gerenommeerde merken. Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.