Honda Civic Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €711 per maand!

Bekijk de aanbieding

De eerste Civic rolde al in 1972 uit de fabriek. Anno 2023 is deze legendarische Honda één van de meest verkochte auto’s wereldwijd en niet voor niets nog steeds gewild. De nieuwste generatie Civic is voorzien van een krachtige doch superzuinige benzinemotor en zit stampvol slimme technologie. Vergelijk alle private lease aanbiedingen en scoor jouw Honda Civic voordelig!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Honda Civic

Uitvoering

2.0 Elegance 135 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 36.400

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het type auto dat je kiest. Maar ook de gekozen looptijd en kilometrage hebben effect. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder. De getallen die wij opnemen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Honda Civic. Niet alle aanbieders hanteren hieromtrent dezelfde staffels. Bij de ene private lease partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000.
Daarnaast is het goed om te letten op de hoogte van het eigen risico. Niet verhaalbare schade aan de leaseauto wordt vanuit je eigen risico bekostigd.

Jouw Honda Civic leasen

Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Honda Civic zo voordelig mogelijk! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 private lease modellen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Mercedes CLA-klasse

mercedes cla-klasse private lease

Vanaf €630 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €559 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Honda HR-V

honda hr-v private lease

Vanaf €542 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda CR-V

honda cr-v private lease

Vanaf €814 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto