Honda Jazz Private Lease

Deze nieuwe Honda is een winnaar. In 2018 is de Jazz uitgeroepen tot beste compacte auto van het jaar. Een prestigieuze prijs in de autowereld, uitgereikt door Wheels. De Jazz ontving lovende woorden over het onorthodoxe design, de auto staat redelijk laag op zijn assen en dankzij de brede voor- en achterkant straalt deze Honda zelfvertrouwen uit. Naast het design wegen ook praktische factoren sterk mee in de beoordeling.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Mazda 2

mazda 2 private lease

Vanaf €299 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Peugeot 308

peugeot 308 private lease

Vanaf €472 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Nissan Micra

nissan micra private lease

Vanaf €309 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf €495 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en het aantal kilometers.
Vergelijk het met een telefoonabonnement. Weinig bellen (rijden) is goedkoop. Een langere looptijd drukt de leaseprijs. In ons overzicht tonen we altijd de ‘vanaf-prijs’. Dat houdt dus in: de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw Honda Jazz. Bij bijvoorbeeld Justlease moet je kiezen voor minimaal 12.000 kilometers per jaar, bij Athlon is dat voor private lease 5.000 kilometer.

Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Honda Jazz leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kijk naar de uitvoeringen en voorwaarden per aanbieder en lease jouw Honda Jazz voordelig! Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 modellen.

Bekijk alle auto’s