Private lease Fiat

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Fiat voordelig!

Populairste Fiat aanbod

Volledig Fiat aanbod

Fiat Tipo

fiat tipo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Fiat 500e

fiat 500e private lease

Vanaf €342 /mnd

4aanbieders

Fiat 500

fiat 500 private lease

Vanaf €279 /mnd

4aanbieders

Fiat Panda

fiat panda private lease

Vanaf €242 /mnd

5aanbieders

Als privé leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook geef je aan hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden. De keuzes die je hierin maakt hebben beïnvloeden de maandprijs. Ga je voor een langere looptijd dan krijg je korting op het maandbedrag. Meer kilometers rijden zorgt uiteraard voor een stijging in kosten.

Waar lease ik mijn Fiat voordelig?

Als je een bepaalde auto op het oog hebt dan lease je deze het liefst zo goedkoop mogelijk. Private lease aanbieders hanteren uiteenlopende prijzen. Het is dus verdienstelijk om op prijs te vergelijken. Om aan te geven wat je kan besparen door te vergelijken geven we een rekenvoorbeeld.
Als we kijken naar de Fiat 500 zien we dat deze bij de ANWB wordt aangeboden voor €239 per maand. Dezelfde auto met eenzelfde overeenkomst is bij Arval €15 goedkoper. Uitgaande van een looptijd van 48 maanden zie je dat je in totaal €720 in je zak kan houden. Toch een leuk bedrag!

Er is dus een behoorlijke besparing te realiseren door te vergelijken. Je kan hiervoor meerdere websites bezoeken maar wij stellen je in staat om dit centraal te regelen. Kies je Fiat, vergelijk en vraag je offerte aan!

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.