Hyundai i10 Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €259 per maand!

Bekijk de aanbieding

Deze eigentijdse Hyundai is door AutoRAI.nl uitgeroepen tot beste stadsauto van Nederland. De i10 is voorzien van een 1.0 MPi benzinemotor en dat is voor een compact model meer dan genoeg power om ook op de snelweg veilig te manoeuvreren. Sinds kort is deze topper ook privé te leasen, voor slechts €259 per maand rijd je in deze hippe i10!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Hyundai i10

Uitvoering

1.0 Blue comfort 4-zits

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 11.200

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Langer leasen is gunstig voor de leasemaatschappij en ook voor de leaseprijs. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

We gaan enkel uit van de langste looptijd en het minimaal vereiste aantal kilometers. We tonen zodoende per aanbieder de laagste prijs. Let hier goed op bij het leasen van jouw Hyundai i10. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 10.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Daarnaast heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per private lease aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Hyundai i10 leasen

Het is soms lastig om leasepartijen 1 op 1 te vergelijken. Nu dat je weet waar op te letten is het mogelijk jouw Hyundai i10 extra voordelig te leasen! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

DS3

ds3 private lease

Vanaf €429 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Hyundai i20

hyundai i20 private lease

Vanaf €289 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Hyundai Kona Electric

hyundai kona electric private lease

Vanaf €469 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Hyundai Tucson

hyundai tucson private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto