Private lease Volkswagen

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Volkswagen voordelig!

Populairste Volkswagen aanbod

Volledig Volkswagen aanbod

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €235 p/mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Polo

volkswagen polo private lease

Vanaf €299 p/mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €409 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Tiguan

volkswagen tiguan private lease

Vanaf €479 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Je kan als klant zelf bepalen hoe lang je in de gekozen leaseauto wilt rijden en hoeveel kilometers je wilt rijden. Dit zijn, naast de gekozen auto, de factoren die de grootste invloed hebben op de uiteindelijke leaseprijs. Meer kilometers staat gelijk aan een hoger maandbedrag. Bij een langere looptijd dalen de maandlasten.

Waar lease ik mijn Volkswagen voordelig?

Prijzen verschillen per auto en goede deals kunnen worden gescoord bij alle leasemaatschappijen. Wij brengen dit in kaart.

Om aan te geven wat je kan besparen door te vergelijken geven we een rekenvoorbeeld. Als we kijken naar de Volkswagen Tiguan zien we dat deze bij Lease’m wordt aangeboden voor €557 per maand. Dezelfde auto met eenzelfde overeenkomst is bij Volkswagen zelf €78 goedkoper. Uitgaande van een looptijd van 48 maanden zie je dat je in totaal €3.744 in je zak kan houden. Dat is een gigantisch bedrag!

Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Volkswagen, vergelijk prijzen en voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de gekozen aanbieder.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 110 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.