Volkswagen Passat Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €894 per maand!

Bekijk de aanbieding

Private leasers hebben lang moeten wachten op de Passat en dat is vreemd. Op de Golf na is het namelijk de bestverkochte Volkswagen aller tijden. Ook is de Passat jaar in jaar uit één van de meest populaire zakelijke leaseauto’s. Hoe dan ook, hij is er. Vooralsnog kan je enkel kiezen voor de sedan maar dat mag de pret niet drukken. Lease de Passat al vanaf €894 per maand.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volkswagen Passat

Uitvoering

1.5 Business Station 110 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 43.100

Voorwaarden vergelijken

Verreweg het meest relevante tijdens de vergelijking: het aantal kilometers per maand en de looptijd. Een contract aangaan voor een langere periode drukt de lasten per maand. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Volkswagen Passat. Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500 per incident.

Jouw Volkswagen Passat leasen

Je kan dus een hoop besparen door op een correcte manier te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven en lease de Volkswagen Passat zo voordelig mogelijk! Kijk je toch liever nog even verder? Vergelijk hier meer dan 190 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Mercedes C-klasse

mercedes c-klasse private lease

Vanaf €850 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen e-Golf

volkswagen e-golf private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €569 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Roc

volkswagen t-roc private lease

Vanaf €478 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto