Private lease Ford

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Ford voordelig!

Populairste Ford aanbod

Volledig Ford aanbod

Ford Mondeo

ford mondeo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Ford Kuga

ford kuga private lease

Vanaf €574 /mnd

4aanbieders

Ford Puma

ford puma private lease

Vanaf €469 /mnd

4aanbieders

Als klant bepaal je zelf de duur van de overeenkomst. Tevens geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. Meer kilometers rijden staat natuurlijk gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Waar lease ik mijn Ford voordelig?

Onze webredacteurs zijn zelf al geruime tijd privé leaserijders. Het viel ons op dat prijzen sterk verschillen onder aanbieders. Vergelijken staat dus gelijk aan besparen.
Laten we er bij wijze van voorbeeld vanuit gaan dat je de nieuwe Ford Focus op het oog hebt. Bij Xleasy is deze auto te leasen voor €335 per maand, uitgaande van een contract van 48 maanden. Dezelfde auto kost bij aanbieder Lease.auto €446 per maand. Dit scheelt €111 per maand en in totaal komt dat neer op €5.328 (€111 maal 48 maanden). Dat is weer mooi meegenomen!

Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Ford, vergelijk prijzen en voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de gekozen aanbieder.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.