Private lease Ford

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Ford voordelig!

Populairste Ford aanbod

Volledig Ford aanbod

Ford Mondeo

ford mondeo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Ford Mustang Mach-E

ford mustang mach-e private lease

Vanaf €649 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Ford Kuga

ford kuga private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Ford Puma

Actie!
ford puma private lease

Vanaf €359 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Hoe werkt private lease?

Een Ford leasen is nu ook mogelijk voor de particuliere markt. Zonder grote initiële investering kan je toch in een hagelnieuwe auto rijden. Kosten voor zaken als wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen zijn bij dit lastenplaatje inbegrepen. Je wordt dus volledig ontzorgt en door het uitblijven van onderhoudskosten heb je ook nooit verrassingen achteraf. Verzorg zelf de brandstof voor je Ford en verder heb je nergens meer omkijken naar.

Als klant bepaal je zelf de duur van de overeenkomst. Tevens geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. Meer kilometers rijden staat natuurlijk gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Ford, vergelijk prijzen en voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de gekozen aanbieder.

Toch liever een ander merk?

Benieuwd welke auto’s je nog meer kan leasen? Bekijk hier het volledige private lease aanbod. leaseauto’s.

Private lease Ford

Ford Focus

ford focus private lease

Vanaf €432 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Ford Fiesta

ford fiesta private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Ford C-Max

ford c-max private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Ford Ecosport

ford ecosport private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Uitgelicht: de Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E is een indrukwekkende elektrische SUV die de legendarische Mustang-erfenis voortzet. Met zijn opvallende ontwerp en sportieve prestaties is deze auto een ware gamechanger op de markt voor elektrische voertuigen.

De Mach-E is uitgerust met een flink accupakket (75 kWh) en ondanks zijn enorme vermogen is het verbruik vrij schappelijk. Hierdoor is het rijbereik van zelfs de voordeligste Mach-E ruim 400 km. Door zijn groene karakter is deze Ford de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van kracht en snelheid zonder concessies te doen op het gebied van duurzaamheid.
Vergelijk deals

ford private lease