Auto.nl

Een auto leasen of kopen was nog nooit zo makkelijk!

Auto.nl maakt onderdeel uit van de welbekende Louwman Group. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1923 en is groot geworden met het importeren van Dodges. Door de jaren heen heeft Louwman verbreding gevonden in het aanbod door ook merken als Toyota, Suzuki en Lexus te voeren. Na het sluiten van een partnership met de Broekhuis Groep is het aanbod gebruikte auto’s nog gevarieerder geworden.

Ook de website Auto.nl is voortgekomen uit deze samenwerking. Het is volgens ons de eerste echte ‘webshop’ voor auto’s. Je kan hier eenvoudig een auto kopen of leasen, zonder tussenkomst van een verkoper, een showroom of een demo-auto. Het uitblijven van dit soort kostenposten aan de kant van Louwman biedt flinke voordelen voor de klant. Zo is een bolide aanschaffen via Auto.nl gemiddeld 9% voordeliger dan wanneer je deze bij de dealer koopt.

Uiteraard komen er ook nadelen kijken bij dit concept. Het persoonlijke contact, zoals je dit met een verkoper kan hebben, blijft uit. Even in de auto zitten. Voelen, ruiken, rijden, ervaren; dat is in een digitale winkel natuurlijk niet mogelijk. Maar ook hier is een oplossing voor: zo krijg je de gekochte auto 14 dagen op zicht, dat is in feite een hele lange proefrit. Als de aanschaf toch niet bevalt, dan stuur je de auto gewoon weer terug. Net een paar schoenen eigenlijk!

Voldoet de auto wel aan je eisen? Dan krijg je bij definitieve aankoop 1 jaar BOVAG garantie, 1 jaar pechhulp en 5 jaar APK cadeau. En voor onderhoud kan je terecht bij één van de 138 vestigingen van Broekhuis en Louwman.

Over het aanbod
We vinden op het moment van schrijven (24-04-2019) bijna 1.000 auto’s op de website van deze aanbieder. Het gros hiervan betreft koopauto’s, zowel nieuw als gebruikt. Dat is goed om te weten, maar we zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in het private lease aanbod. Je kan bij Auto.nl in de regel kiezen uit ongeveer 20 bolides, hier zitten ook een aantal occasions tussen. De private lease auto’s zijn veelal rijk uitgerust en redelijk voordelig ten opzichte van de andere aanbieders.

Het ruime aanbod is eenvoudig terug te brengen naar een relevantere selectie op basis van jouw wensen. Gebruik hiervoor de handige filters. De website is snel en erg overzichtelijk, dus het moet niet moeilijk zijn om de ideale auto te vinden. Ook de markt is enthousiast over de website, zo beoordelen klanten Auto.nl gemiddeld met een 9.

Bekijk hier het volledige aanbod van Auto.nl.

Over de voorwaarden
We zeggen wel vaker: een goed private lease tarief staat niet gelijk aan een goede deal. Duik daarom altijd even dieper in de additionele voorwaarden die komen kijken bij een contract. Zelfs als het gaat om een gerenommeerde partij. Vooral omdat de voorwaarden sterk uiteenlopen per aanbieder en grote invloed hebben op het maandtarief.
We tonen de belangrijkste bepalingen op onze site, maar voor een volledig overzicht raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van de aanbieder.