Private lease Renault

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Renault voordelig!

Populairste Renault aanbod

Volledig Renault aanbod

Renault Megane E-Tech

renault megane e-tech private lease

Vanaf €479 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €519 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo Electric

renault twingo electric private lease

Vanaf €329 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault Scénic

renault scénic private lease

Vanaf €700 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook geef je aan hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden. Veel kilometers rijden staat uiteraard gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Waar lease ik mijn Renault voordelig?

De leasetarieven tussen verschillende leasemaatschappijen kunnen flink uiteen lopen. Dit laat zien dat je eigenlijk altijd geld kan besparen door alle prijzen te vergelijken. Laten we de Renault Clio als voorbeeld nemen. Deze is bij Lease’m verkrijgbaar voor €319 per maand.

Bij Arval betaal je voor eenzelfde abonnement maandelijks €268. Deze bedragen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €41 maal 60 maanden, dat komt neer op €2.460. Een flink bedrag waar je leuke dingen mee kan doen!

Wij vergemakkelijken het vergelijken. Kies de gewenste Renault, configureer de auto naar wens en vergelijk alle aanbieders. Offerte-aanvragen via Private-lease-aanbiedingen.nl zijn altijd vrijblijvend en verplichten tot niets.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 190 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.