Private lease Renault

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Renault voordelig!

Populairste Renault aanbod

Renault Megane E-Tech

renault megane e-tech private lease

Vanaf €542 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €504 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo Electric

renault twingo electric private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Scénic

renaul scenic private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook geef je aan hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden. Veel kilometers rijden staat uiteraard gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Waar lease ik mijn Renault voordelig?

De leasetarieven tussen verschillende leasemaatschappijen kunnen flink uiteen lopen. Dit laat zien dat je eigenlijk altijd geld kan besparen door alle prijzen te vergelijken. Laten we de Renault Clio als voorbeeld nemen. Deze is bij Lease’m verkrijgbaar voor €319 per maand.

Bij Arval betaal je voor eenzelfde abonnement maandelijks €268. Deze bedragen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €41 maal 60 maanden, dat komt neer op €2.460. Een flink bedrag waar je leuke dingen mee kan doen!

Wij vergemakkelijken het vergelijken. Kies de gewenste Renault, configureer de auto naar wens en vergelijk alle aanbieders. Offerte-aanvragen via Private-lease-aanbiedingen.nl zijn altijd vrijblijvend en verplichten tot niets.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.

Private lease Renault

Renault ZOE

renault zoe private lease

Vanaf €567 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €434 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Renault Megane

renault megane private lease

Vanaf €596 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault Clio

renault clio private lease

Vanaf €369 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Uitgelicht: de Mégane

Eind 2022 heeft Renault de populaire Mégane in een groen jasje gestoken. De volledig elektrische Mégane E-TECH valt direct goed in de smaak en weet in de afgelopen twee jaar meerdere prestigieuze titels in de wacht te slepen. Zo is deze EV onder andere uitgeroepen tot ‘beste hatchback van het jaar’ door het iconische TopGear.

Daarnaast wordt de Mégane E-TECH geprezen omwille van zijn connectiviteit, hoogwaardige tech en gebruiksvriendelijkheid. De digitale displays reageren direct en je hebt het gebruik van het infotainment systeem snel onder de knie. Lease de Mégane vanaf €499 per maand.
Vergelijk deals

renault megane e-tech v3