De beste private lease deals van dit moment!

Rijk uitgeruste auto’s tegen een mooi tarief en goede voorwaarden

Het vinden van de ideale private lease deal is nog best een uitdaging. Het aanbod is flink, er zijn veel aanbieders en deze hanteren allen verschillende prijzen en contractuele bepalingen. Wij trachten je natuurlijk te helpen in de zoektocht naar jouw ideale deal. Dit doen we door het volledige aanbod in de markt te verzamelen en inzicht te geven in de bijkomende kosten en voorwaarden.

Middels dit artikel proberen we je ook het uitzoekwerk uit handen te nemen. We hebben gekeken naar alle aanbiedingen in de markt. Sterke prijsverschillen bij leasemaatschappijen onderling zijn een indicatie: hier valt waarschijnlijk een hoop geld te besparen.

In het onderstaande overzicht tonen wij enkel aanbiedingen die je in onze optiek ook echt kan classificeren als ‘een goede deal’. Dat wil zeggen: een rijk uitgeruste auto tegen een goed tarief en vriendelijke voorwaarden. Daar gaan we.

  • Audi A3: ja, het is één van de duurdere auto’s in het private lease segment. Maar dat betekent niet dat je geen goede deal kan scoren! Je rijdt al in de A3 vanaf €402 per maand. Xleasy is hier de voordeligste aanbieder. Het genoemde maandtarief is gebaseerd op een leasetermijn van vier jaar en een kilometerbundel van 10.000 per jaar. Deze aanbieding is juist interessant omdat we het hebben over een duurdere auto. We kijken hier vooral naar de relatie tussen de nieuwprijs (€28.810) en het maandbedrag.
  • Nissan Leaf: de nieuwprijs van de luxere Acenta editie ligt rond de €36.900. Toch rijd je als privé leaser al vanaf €389 per maand in deze coole Nissan. Let op: dit tarief is gebaseerd op een looptijd van vijf jaar en een kleine kilometerbundel (10.000 kilometer). Toch is het met afstand de best mogelijke deal onder de elektrische auto’s. De aanbieding komt uit de koker van ANWB, een betrouwbare partij. Ook is pechhulp binnen Europa standaard inbegrepen bij een contract.
  • Citroën C1: dit is één van de meest voordelige auto’s in de private lease wereld. Toch valt er relatief gezien aardig wat geld te besparen. Zo is de C1 verkrijgbaar in drie uitvoeringen; de Live, de Feel en de Shine editie. De laatstgenoemde is het rijkst uitgerust, en gek genoeg, verkrijgbaar tegen het laagste maandbedrag. Bij Yourlease lease je de Shine al vanaf €188 per maand, gebaseerd op een contract van slechts drie jaar. Dit terwijl je voor de Live editie bij andere aanbieders maandelijks rond de €200 kwijt bent.
  • Ford Fiesta: ja kan deze topper al leasen vanaf €229 per maand. We hebben het dan wel over het instapmodel, maar de nieuwprijs van deze wagen ligt rond de €19.000. De verhouding tussen de consumentenprijs en het maandelijkse leasetarief maakt duidelijk of je ook waar krijgt voor je geld. De Fiesta is voor deze spotprijs verkrijgbaar bij twee leasemaatschappijen, maar wij kunnen je verklappen dat deze gelieerd zijn aan elkaar. Ook in het geval van deze Ford lease je een luxere auto voor een lager maandbedrag.
  • Fiat Panda: deze klassieker is net als de C1 verkrijgbaar voor €188 per maand bij Yourlease. In het verleden stond de Panda bekend als een echt boodschappenautootje. Maar sinds deze Fiat aan een rigoureus redesign is onderworpen, mag je gezien worden in deze hippe bolide. Yourlease biedt de rijk uitgeruste Twinair Edizione cool aan. Deze is nog voordeliger te verkrijgen dan het instapmodel en dat is zeldzaam. Je rijdt voor een kleiner bedrag dus in een luxere uitvoering. Een echte private lease deal dus!

Staat jouw favoriete auto niet in dit lijstje? Geen zorgen. De kans is groot dat deze wel verkrijgbaar is als privé leaseauto. Bekijk hier het volledige aanbod, vergelijk alle prijzen en scoor een mooie deal.