De beste private lease deals van dit moment!

Rijk uitgeruste auto’s tegen een mooi tarief en goede voorwaarden

Het vinden van de ideale private lease deal is nog best een uitdaging. Het aanbod is flink, er zijn veel aanbieders en deze hanteren allen verschillende prijzen en contractuele bepalingen. Wij trachten je natuurlijk te helpen in de zoektocht naar jouw ideale deal. Dit doen we door het volledige aanbod in de markt te verzamelen en inzicht te geven in de bijkomende kosten en voorwaarden.

Middels dit artikel proberen we je ook het uitzoekwerk uit handen te nemen. We hebben gekeken naar alle aanbiedingen in de markt. Sterke prijsverschillen bij leasemaatschappijen onderling zijn een indicatie: hier valt waarschijnlijk een hoop geld te besparen.

In het onderstaande overzicht tonen wij enkel aanbiedingen die je in onze optiek ook echt kan classificeren als ‘een goede deal’. Dat wil zeggen: een rijk uitgeruste auto tegen een goed tarief en vriendelijke voorwaarden. Daar gaan we.

Beste private lease deals

  • 1. Peugeot 108: we trappen af met de voordeligste leaseauto van dit moment. Tenminste, als je kiest voor de deal van Privatelease.com. Voor slechts €169 per maand kan je al rondscheuren in een nieuwe 108. Het prijsverschil met de overige aanbieders is flink, zeker procentueel gezien. Let wel op: de leaseprijs is bij Privatelease.com gebaseerd op een krappe kilometerbundel van 5.000 KM maar voor een kleine meerprijs kan je deze verruimen.
  • 2. Nissan Leaf: de nieuwprijs van de luxere Acenta editie ligt rond de €36.900. Toch rijd je als privé leaser al vanaf €439 per maand in deze coole Nissan. Let op: dit tarief is gebaseerd op een looptijd van vijf jaar en een kleine kilometerbundel (10.000 kilometer). Toch is het met afstand de best mogelijke deal onder de elektrische auto’s. De aanbieding komt uit de koker van Justlease, een betrouwbare partij.
  • 3. Citroën C1: dit is één van de meest voordelige auto’s in de private lease wereld. Toch valt er relatief gezien aardig wat geld te besparen. Zo is de C1 verkrijgbaar in drie uitvoeringen; de Live, de Feel en de Shine editie. De laatstgenoemde is het rijkst uitgerust, en gek genoeg, verkrijgbaar tegen het laagste maandbedrag. Bij Ikrij.nl lease je de Feel al vanaf €189 per maand, gebaseerd op een contract van vijf jaar. Dit terwijl je voor de Live editie bij andere aanbieders maandelijks rond de €200 kwijt bent.
  • 4. Ford Fiesta: je kan deze topper al leasen vanaf €249 per maand. We hebben het dan wel over het instapmodel, maar de nieuwprijs van deze wagen ligt rond de €18.000. De verhouding tussen de consumentenprijs en het maandelijkse leasetarief maakt duidelijk of je ook waar krijgt voor je geld. Deze aanbieding komt wederom uit de stal van Privatelease.com. Het gaat om een standaard Fiesta, maar wel met een krachtigere motor.

  • 5. Fiat Panda: deze klassieker is enkel verkrijgbaar bij Yourlease. In het verleden stond de Panda bekend als een echt boodschappenautootje. Maar sinds deze Fiat aan een rigoureus redesign is onderworpen, mag je gezien worden in deze hippe bolide. Yourlease biedt de rijk uitgeruste Twinair Edizione cool aan. Je rijdt voor een kleiner bedrag dus in een luxere uitvoering. Een echte private lease deal!

  • 6. Volkswagen Golf: het is al jarenlang één van de meest populaire auto’s in Nederland. Ook onder privé leasers valt de Golf goed in de smaak. En dankzij deze scherpe deal van ANWB wordt deze auto nog aantrekkelijker. Vanaf €349 rijd je al in deze topper. Exact dezelfde auto wordt tegen vergelijkbare voorwaarden door andere leasepartijen aangeboden voor €525. Dat is een verschil van ruim €175 per maand, doe hier je voordeel mee!

Staat jouw favoriete auto niet in dit lijstje? Geen zorgen. De kans is groot dat deze wel verkrijgbaar is als privé leaseauto. Bekijk hier het volledige aanbod, vergelijk de prijzen van alle private lease aanbieders en scoor een mooie deal.