Xleasy

Lees alles over deze populaire private lease aanbieder

Deze relatief nieuwe leasemaatschappij richt zich enkel op de particuliere markt maar is zeker geen onervaren speler. Xleasy maakt namelijk onderdeel uit van de Autohaas Groep. Dit succesvolle en snel groeiende bedrijf telt inmiddels ruim 220 personeelsleden. Autohaas is gevestigd in onder andere Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Naast Xleasy vallen er meerdere bedrijven onder de paraplu van deze holding, zoals XLLease, XL Rent en Schadecentrum Apeldoorn.

Autohaas is officieel dealer en servicepartner van SEAT, Volkswagen, Audi en Skoda. Juist voor deze merken kan je bij Xleasy een zeer goede deal scoren, dit zal je zeker opvallen tijdens het vergelijken van deze modellen. Maar Xleasy voert ook andere merken zoals Suzuki, Renault, Mitsubishi en Peugeot. Zeer geregeld vind je op de website van deze aanbieder zogeheten ‘Xleasy Deals’, er wordt dan voor een kleine greep uit het aanbod een flinke korting aangeboden.

Xleasy draagt het Keurmerk Private Lease. Je bent hierdoor als klant verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je na het ondertekenen van het contract altijd 14 dagen bedenktijd. Je betaalt geen borg en bij eventuele pech onderweg helpt Xleasy je direct uit de brand.

Naast de voordelen die gepaard gaan met het Keurmerk kan je bij Xleasy ook rekenen op persoonlijke service. Zo kan je bijvoorbeeld altijd bij het bedrijf op bezoek voor face to face communicatie. Iets wat bij de meeste leasemaatschappijen niet mogelijk is. Jong en oud is welkom als klant, er wordt geen leeftijdsgrens gehanteerd. Omdat je te maken hebt met een officiële dealer is het tevens mogelijk om je oude auto in te ruilen.
De service, toegankelijkheid en transparantie van het bedrijf wordt gewaardeerd. Op de website van Xleasy is te zien dat klanten het bedrijf beoordelen met een 9,1.

Over het privé lease aanbod
De keuze bij deze partij is echt enorm. De gemiddelde leasemaatschappij biedt rond de 25 auto’s aan maar bij Xleasy staan er ruim 60 auto’s in de online showroom. Je kan gemiddeld genomen kiezen uit 17 merken. Hier zitten een hoop voordelige auto’s tussen (tot €250 per maand). Maar er zijn ook veel auto’s in het duurdere segment aanwezig. Zo kan je kiezen voor een luxe E-golf, een Volkswagen Tiguan of Peugeot 3008.
De website van Xleasy is erg gebruiksvriendelijk en laat zich eenvoudig bedienen. Je kan het aanbod met filters terugbrengen naar een relevante selectie op basis van jouw wensen. Ook is er enorm veel informatie aanwezig over het onderwerp private lease. Bekijk hier het aanbod van Xleasy.

Over de voorwaarden
Naast de voordelen en gunstige prijzen is het ook van belang om naar de voorwaarden te kijken. Bij Xleasy zijn ze erg transparant over eventuele bijkomende nadelen. Zo zijn er dus geen addertjes onder het gras te vinden. Bekijk alle voorwaarden op de website van deze aanbieder.