Lease'm

Stel jouw leaseauto volledig zelf samen!

Lease’m maakt onderdeel uit van MKB Lease BV en Emil Frey. De laatstgenoemde is één van de grootste automotive holdings in Nederland. Mede hierdoor is het aanbod auto’s bij Lease’m gigantisch. Op de website vinden we ruim 100 modellen van 13 merken. Je kiest zelf de ideale uitvoering en je kan deze naar hartenlust configureren. Dit is echt uniek in de leasewereld. Alle opties, features en functionaliteiten zijn beschikbaar dus je stelt je auto zelf samen.

Als je een overeenkomst sluit met Lease’m, kan je rekenen op goede service. Zo kan je voor onderhoud en eventuele reparaties terecht bij een flink aantal dealerbedrijven. Met ruim 60 vestigingen door heel Nederland vind je altijd een dealer bij jou in de buurt. Bij eventuele vragen staat er altijd een expert voor je klaar, Lease’m is op werkdagen goed bereikbaar.

Ook biedt Lease’m een unieke inleverregeling. Het kan natuurlijk gebeuren dat je door bepaalde omstandigheden niet meer kan voldoen aan de financiële verplichting die hoort bij jouw leasecontract. Mocht je bijvoorbeeld je baan verliezen, of erger nog, je wordt ziek of er komt iemand te overlijden. Dan kan je bij Lease’m zonder meerkosten voortijdig de overeenkomst ontbinden.

Tot slot is Lease’m aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dankzij dit Keurmerk worden consumenten beschermd tegen te hoge financiële lasten. Ook kan je gebruik maken van een bedenktermijn van 14 dagen en betaal je geen borg voor de auto.

Kortom: een ruim aanbod en goede voorwaarden!

Over het privé lease aanbod
De meeste leasemaatschappijen bieden ongeveer 25 tot 30 leaseauto’s aan en deze zijn veelal vooraf geconfigureerd. Bij Lease’m kan je kiezen uit ruim 100 modellen en stel je zelf jouw ideale auto samen. Je betaalt uiteraard extra voor elke gekozen optie of functionaliteit dus houd het definitieve maandbedrag goed in de gaten.

Voor bepaalde merken liggen de leaseprijzen relatief hoog bij deze aanbieder maar met regelmaat is Lease’m ook de voordeligste partij in de markt. En deze vlieger gaat op voor bijna alle leasemaatschappijen. Het is niet zo dat de ene partij per definitie duurder is dan de ander. Dat maakt vergelijken op prijs en voorwaarden juist zo waardevol.

Bekijk hier het volledige private lease aanbod van Lease’m.

Over de voorwaarden
Zoals aangegeven biedt Lease’m fijne voorwaarden, maar eerlijk gezegd is dat het geval bij de meeste private lease partijen. Alleen de soepele inleverregeling van Lease’m is een vrij uniek voordeel. Tijdens het vergelijken geven we per auto inzicht in de voorwaarden van de beschikbare aanbieders.