Fiat Panda Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €361 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Deze Fiat stond in het verleden te boek als de typische boodschappenauto. Jaren later is het eigenlijk een geuzennaam om trots op te zijn. De vernieuwde Panda is nog steeds prima geschikt voor het vervoeren van proviand maar daar hoef je het niet bij te laten. De Fiat Panda is echt heel ruim, voordelig en dankzij de verhoogde instap heb je een fantastisch overzicht op de weg. Ideaal manoeuvreren in het stadshart dus!


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Fiat Panda

Uitvoering

1.0 MHEV Urban 51 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 17.900

Model

Fiat Panda

Uitvoering

1.0 MHEV Urban 51 kW

Eigen risico

Casco €500
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 17.900

Voorwaarden vergelijken

Tijdens het uitzoeken van de ideale Fiat Panda kijk je natuurlijk ten eerste naar de leasetarieven per aanbieder. Let echter ook goed op de geboden voorwaarden van de leasemaatschappijen in kwestie. Denk hierbij aan zaken als: de levertijd van jouw leaseauto, of je dient te betalen voor een jaarlijkse bandenwissel en de verzekeringen die bij de prijs zijn inbegrepen.

Verreweg de belangrijkste bepaling heeft te maken met de duur van het contract en het aantal kilometers dat je mag rijden. Wij tonen in onze vergelijker altijd het laagst mogelijke tarief per private lease aanbieder. Dat bedrag is gebaseerd op de langste looptijd (meestal 72 maanden) en de kleinste kilometerbundel (meestal 5.000 km). Er zijn echter ook aanbieders die de bodemprijs baseren op een looptijd van 60 of zelfs 48 maanden dus wees hier scherp op.

Jouw Fiat Panda leasen

Het is niet voor alle auto’s mogelijk om te vergelijken maar voor deze Fiat Panda wel. Doe hier je voordeel mee en lease zo voordelig mogelijk! Toch liever andere private lease auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 200 modellen.

Vergelijkbare auto’s

Smart Fortwo

smart fortwo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Hyundai Bayon

hyundai bayon private lease

Vanaf €384 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Dacia Spring

dacia spring private lease

Vanaf €297 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Fiat 500e

fiat 500e private lease

Vanaf €374 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto