Private lease KIA

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe KIA voordelig!

Populairste KIA aanbod

Volledig KIA aanbod

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €389 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

KIA Picanto

kia picanto private lease

Vanaf €214 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

KIA Stonic

kia stonic private lease

Vanaf €279 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

KIA Ceed

kia ceed private lease

Vanaf €356 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Je kan als klant zelf bepalen hoe lang je in de gekozen leaseauto wilt rijden en hoeveel kilometers je wilt rijden. Veel kilometers rijden staat uiteraard gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Waar lease ik mijn KIA voordelig?

Als je oog is gevallen op een bepaalde auto dan lease je deze het liefst zo voordelig mogelijk. Aanbieders hanteren uiteenlopende prijzen. Het is dus zaak om op prijs te vergelijken.
Laten we als voorbeeld de KIA Picanto uitlichten. Deze is bij Arval verkrijgbaar voor €214 per maand. Voor eenzelfde auto en overeenkomst betaal je bij Lease.auto maandelijks €199. Deze bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €15 maal 48 maanden, dat komt neer op €720. Deze noemenswaardige besparing is erg snel verdiend!

Private-lease-aanbiedingen.nl maakt het zoeken en vergelijken eenvoudig. Selecteer je favoriete KIA, vergelijk leasemaatschappijen op voorwaarden en prijs en schiet direct je offerte-aanvraag in bij verschillende aanbieders.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 170 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.