Private lease Nissan

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Nissan voordelig!

Populairste Nissan aanbod

Nissan Ariya

Actie!
nissan ariya private lease

Vanaf €567 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Nissan X-Trail

nissan x-trail private lease

Vanaf €781 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Nissan Juke

nissan juke private lease

Vanaf €459 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Nissan Leaf

Actie!
nissan leaf private lease

Vanaf €409 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Jij bepaalt als leaserijder zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Ook geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks wilt rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn Nissan voordelig?

Het is niet zo dat de ene leasemaatschappij goedkoper is dan de ander. Prijzen verschillen per auto en goede deals kunnen worden gescoord bij alle leasemaatschappijen. Wij brengen dit in kaart.
Laten we als voorbeeld de Nissan Qashqai uitlichten. Deze is bij Auto.nl verkrijgbaar voor €384 per maand. Voor eenzelfde overeenkomst betaal je bij Athlon maandelijks €494. Deze bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €110 maal 60 maanden, dat komt neer op €6.600! Toch een leuk bedrag waar je andere dingen mee kan doen!

Wij vergemakkelijken het vergelijken. Kies de gewenste Nissan, configureer de auto naar wens en vergelijk private lease aanbiedingen. Een offerte aanvragen via deze website is altijd vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.