Ford Fiesta Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €369 per maand!

Bekijk de aanbieding

Al sinds 1976 is deze Ford één van de meest populaire auto’s binnen haar segment. Vorig jaar is de nieuwste versie van de Fiesta gelanceerd en ook deze is nu al een daverend succes. Vrijwel alle private lease partijen bieden de Eco Titanium versie aan. Dat is een luxer model, maar ook de meest voordelige Ford Fiesta is uitgerust met: lane-assist, airco, een 4,2 inch kleurenscherm met bluetooth en vele andere functionaliteiten.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Ford Fiesta

Uitvoering

1.0 MHEV Titanium 92 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 22.900

Voorwaarden vergelijken

Heb je de Ford Fiesta gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Dan is het tijd voor een stukje papierwerk. Als je kiest voor private lease, krijg je namelijk altijd te maken met leasevoorwaarden. In de overeenkomst die je aangaat met een aanbieder, staan uiteenlopende bepalingen. Denk hierbij aan zaken als: de hoogte van een eventuele borg, hoe om te gaan met het onderhoud van de auto en hoe snel je wordt geholpen in het geval van pech (in het buitenland).

Leasemaatschappijen mogen tot op bepaalde hoogte zelf bepalen hoe ze dit soort zaken opnemen in een contract. Als voorbeeld: bij Athlon mag je bij bijzondere omstandigheden (scheiding of ontslag) altijd kosteloos je contract opzeggen. Bij andere partijen dien je voor dit component extra te betalen, rond de €10 per maand. Kijk ook goed naar de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je mag rijden. Soms is de getoonde prijs gebaseerd op een kilometerbundel van 5.000 en soms is dat 12.000 km.

Jouw Ford Fiesta leasen

Volg waar mogelijk de stappen hierboven en verzeker jezelf van de beste private lease deal. Vergelijk en rijd zo voordelig mogelijk in jouw nieuwe Ford Fiesta!

Vergelijkbare auto’s

Suzuki Swift

suzuki swift private lease

Vanaf €309 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Hyundai i20

Actie!
hyundai i20 private lease

Vanaf €339 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

DS3

ds3 private lease

Vanaf €524 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Ford Puma

ford puma private lease

Vanaf €375 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto