Toyota C-HR Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €445 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De robuust ogende C-HR is een crossover met een uniek design. Het strakke lijnenspel geeft deze Toyota een bijna robotachtig en futuristisch voorkomen. Dit model is voor private leasers verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder een hybride editie waarmee je tot 50% van de tijd elektrisch rijdt. En dat lekker zonder stekker! Lease de Toyota C-HR al vanaf €445 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Toyota C-HR

Uitvoering

1.8 HEV Active 90 kW - ACTIE

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 31.500

Model

Toyota C-HR

Uitvoering

1.8 HEV Active 90 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 31.500

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen kilometrage en de looptijd van het contract. Meer kilometers rijden staat gelijk aan meer kosten. Een langere looptijd kiezen is weer gunstig voor de leaseprijs. Door uit te gaan van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel is het mogelijk altijd de laagst mogelijke prijs te tonen.

Let hier goed op bij het leasen van jouw Toyota C-HR. Bijvoorbeeld, bij Athlon begint de maximale looptijd voor private lease bij 60 maanden, bij Yourlease is dat 24 maanden. Dit zorgt voor een prijsverschil.

Houd bij het vergelijken tevens rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft invloed op de prijs.

Jouw Toyota C-HR leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Toyota C-HR!
Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale private lease aanbod!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s