Honda CR-V Private Lease

Deze degelijke Honda is wereldwijd de meest verkochte SUV. Als je kiest voor de CR-V, dan kies je voor betrouwbaarheid die voort komt uit jaren aan doorontwikkeling. De CR-V is ruim van binnen en fors van buiten. Een luxe familiewagen waar voor de privé leaser helaas wel een flink prijskaartje aan hangt.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Toyota C-HR

toyota c-hr private lease

Vanaf €439 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Hyundai Kona

hyundai kona private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €399 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Zo moet je bijvoorbeeld meer betalen als je veel kilometers maakt. Dit heeft immers invloed op de restwaarde van de auto. We tonen per aanbieder de laagste prijs.

Deze is dus altijd gebaseerd op langste looptijd en zo min mogelijk kilometers. Let hier goed op, zo lease je jouw Honda CR-V altijd voordeliger. Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Ook tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende private lease partijen.

Jouw Honda CR-V leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Honda CR-V voordelig. Toch liever andere auto’s bekijken? Vergelijk hier de prijzen van ruim 150 modellen.

Bekijk alle auto’s