Jeep Renegade Private Lease

Jeep staat natuurlijk bekend om het produceren van robuuste terreinwagens. De Renegade is wat design betreft het absolute boegbeeld van Jeep. Dit is de iconische militaire wagen die we kennen, maar dan geoptimaliseerd voor het gebruik op reguliere wegen. Leuk weetje: een paar maanden terug lag het leasetarief van de Renegade rond de €599 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €399 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Hyundai Tucson

hyundai tucson private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €599 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Jeep Compass

jeep compass private lease

Vanaf €474 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Leasen voor een lange periode heeft een gunstig effect op het maandtarief. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Jeep Renegade.

Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanafprijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000. Ook tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Jeep Renegade leasen

Samenvattend: vergelijk private lease aanbiedingen niet enkel op prijs. Neem de voorwaarden in acht en lease jouw Jeep Renegade voordeliger! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s