Alfa Romeo Mito Private Lease

Deze klassieke stadsauto van Italiaanse makelij is inmiddels ook privé te leasen. De MiTo is klein, licht en wendbaar. De 0.9 liter benzinemotor is dan ook meer dan voldoende om deze bolide rap in beweging te krijgen. Hierdoor is de MiTo extreem zuinig en dat scheelt in de portemonnee. Tevens is het mogelijk om de rijeigenschappen van de MiTo af te stemmen op je persoonlijke voorkeur, dankzij het geroemde DNA-systeem van Alfa.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Mazda 3

mazda 3 private lease

Vanaf €464 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Honda Jazz

honda jazz private lease

Vanaf €509 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Stelvio

alfa romeo stelvio private lease

Vanaf €1129 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Alfa Romeo MiTo. Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72.

Tevens tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Alfa Romeo MiTo leasen

Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Alfa Romeo MiTo zo voordelig mogelijk! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s