Lexus ES 300h Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €919 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

We kennen Lexus als een pionier op het gebied van hybride aangedreven bolides. Ook de nieuwe ES 300h is enkel verkrijgbaar als krachtige full-hybrid. Deze elegante en luxe sedan is sportief vormgegeven en uitgedost met de meest moderne functionaliteiten, waaronder: head-up display, slimme achteruitkijkspiegels met geïntegreerde camera’s en triple LED matrix koplampen. Lease de Lexus ES 300h vanaf €919 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Lexus ES 300h

Uitvoering

Comfort line 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 60.500

Model

Lexus ES 300h

Uitvoering

Comfort line 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 60.500
€1025 Naar aanbieder

Voorwaarden vergelijken

Na het uitzoeken van jouw perfecte Lexus ES 300h is het tijd om ook de leasevoorwaarden onder de loep te nemen. Al onze private lease partners hebben tot op bepaalde hoogte de vrijheid om zelf de inhoud van hun leasecontracten samen te stellen. Sommige bepalingen zijn in het voordeel van de klant en andere in het voordeel van de leasemaatschappij.

Denk hierbij aan zaken als: de hoogte van het eigen risico, de regeling omtrent pechhulp en het aantal garages waarbij je terecht kan voor onderhoud. Daarnaast heb je als leaser steeds vaker de mogelijkheid om enkel te betalen voor zaken die jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld je eigen risico verlagen of een uitgebreidere pechhulp? Dan betaal je hiervoor een paar euro extra per maand. Handig!

Jouw Lexus ES 300h leasen

Ons advies is om eerst jouw ideale Lexus samen te stellen en vervolgens de leasetarieven te vergelijken. Neem daarna ook de voorwaarden per aanbieder aandachtig door om verrassingen achteraf te voorkomen!

Vergelijkbare auto’s

Honda Civic

honda civic private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Lexus UX 300e

lexus ux 300e private lease

Vanaf €699 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto