BMW 1-serie Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €587 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Rijden in een gloednieuwe BMW 1-serie is dankzij private lease een stuk toegankelijker geworden. Een luxe, mateloos populaire en nu ook nog betaalbare auto. Wil je weten waar je deze BMW voordelig kan leasen? Wij zetten alle leasetarieven en voorwaarden per aanbieder voor je op een rij. Zo kan je eenvoudig vergelijken en betaal je nooit te veel voor jouw nieuwe BMW 1-serie.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

BMW 1-serie

Uitvoering

116i Edition 110 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 37.800

Model

BMW 1-serie

Uitvoering

116i Edition 80 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 35.800

Voorwaarden vergelijken

Na het vinden van jouw ideale BMW 1-serie is het tijd om de voorwaarden te vergelijken. Ja, ook een private lease-overeenkomst gaat gepaard met kleine lettertjes. Wij tonen in onze prijstabel de belangrijkste voorwaarden (looptijd, kilometrage, hoogte eigen risico en de cataloguswaarde van de auto), maar het is raadzaam om bij verschillende partijen offertes op te vragen en deze goed naast elkaar te leggen. Het opvragen van een voorstel is geheel vrijblijvend en geeft je een volledig beeld van de de geboden voorwaarden

Denk hierbij aan componenten als: vervangend vervoer bij pech, kosten bij eventuele vervroegde opzegging, locaties voor onderhoud en afhandeling van schade, vergoeding voor minder/meer gereden kilometers en pechhulp (in het buitenland). Bij een deel van onze private lease partners zijn dit soort zaken bij de prijs in begrepen of geldt er een soepele bepaling en bij anderen niet.

BMW 1-serie privé leasen

We hopen je te helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw BMW 1-serie voordeliger! Kies je toch liever voor een ander model? Bekijk hier het volledige aanbod.

Vergelijkbare auto’s

Skoda Scala

Actie!
skoda scala private lease

Vanaf €359 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

BMW iX1

bmw ix1 private lease

Vanaf €589 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW 4-serie

bmw 4-serie private lease

Vanaf €921 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

BMW X3

bmw x3 private lease

Vanaf €1003 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto