Skoda Scala Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €309 per maand!

Bekijk de aanbieding

De nieuwste bolide uit de stal van Skoda is wat ons betreft een veelbelovend model. De Scala heeft veel weg van de Volkswagen Golf en niet alleen qua looks. Ook de prestaties en uitrusting komen sterk overeen. Het enige waar de Scala zich sterk in onderscheid is de prijs. Je least deze hatchback tijdelijk al vanaf €309 per maand.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Skoda Scala

Uitvoering

1.0 TSI Active

Eigen risico

Casco €500
WA €0

Looptijd

48 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 21.100

Voorwaarden vergelijken

De belangrijkste voorwaarden in een contract hebben te maken met de looptijd en de kilometrage. Deze zijn prijsbepalend. Door langer te leasen daalt het tarief, net als bij een telefoonabonnement eigenlijk. Ook als je minder KMs rijdt betaal je minder.

We baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief. Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Skoda Scala.
Het kan namelijk voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene leasemaatschappij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw Skoda Scala leasen

Kortom: neem alle voorwaarden goed door en vergelijk grondig. Zo lease je jouw gloednieuwe Skoda Scala zo voordelig mogelijk! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €339 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Skoda Fabia

skoda fabia private lease

Vanaf €276 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €379 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Superb

skoda superb private lease

Vanaf €652 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto