Skoda Enyaq Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €636 per maand!

Bekijk de aanbieding

De gloednieuwe Skoda Enyaq is onlangs gelanceerd in Nederland en nu ook al verkrijgbaar als private lease editie! De volledig elektrische Enyaq kent een maximale actieradius van 510 kilometer op een volle accu, erg indrukwekkend voor een SUV! Daarnaast is deze Skoda natuurlijk voorzien van alle luxe, lease de Enyaq nu vanaf €636 per maand.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Skoda Enyaq

Uitvoering

iV 60 132 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 39.000

Voorwaarden vergelijken

Naast de gekozen auto is het ook van belang goed te kijken naar de geboden voorwaarden per aanbieder. Hoe zit het bijvoorbeeld met de afhandeling van eventuele schade, waar kan je terecht? Krijg je vervangend vervoer, en hoe zit het met pechhulp buiten Nederland?

Kijk uiteraard ook goed naar de looptijd van het contract en het geadverteerde aantal kilometers. Ook hieromtrent zien wij verschillen. Zo zijn bijvoorbeeld de leaseprijzen van Justlease altijd gebaseerd op 12.000 km per jaar. Bij Ikrij.nl is dat 5.000 kilometer, dat brengt natuurlijk prijsverschillen met zich mee. Let hier op tijdens het uitzoeken van jouw Skoda Enyaq.

Tot slot heeft ook de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Skoda Enyaq leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kies de ideale aanbieder, vraag vrijblijvend een offerte aan en lease jouw Skoda Enyaq voordeliger.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen ID.4

volkswagen id4 private lease

Vanaf €679 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Scala

skoda scala private lease

Vanaf €309 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Skoda Citigo

skoda citigo private lease

Vanaf €299 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Skoda Karoq

skoda karoq private lease

Vanaf €526 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto