BMW X3 Private Lease

Na de X1 is nu ook de ruimere X3 verkrijgbaar als private lease editie. Het is één van de duurdere auto’s in ons overzicht maar hier krijg je een hoop voor terug. De X3 is uitgerust met een krachtige 4-cilinder benzinemotor en bereikt een topsnelheid van 215 km/u. Van binnen vinden we niets dan luxe zoals we gewend zijn van BMW.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Honda CR-V

honda cr-v private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

BMW 3-serie

bmw 3 serie private lease

Vanaf €539 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW i3

bmw i3 private lease

Vanaf €499 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW 1-serie

bmw 1 serie private lease

Vanaf €438 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Leasen voor een lange periode heeft een gunstig effect op het maandtarief. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

We baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief. Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw BMW X3. Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw BMW X3 leasen

Samenvattend: vergelijk private lease aanbiedingen niet enkel op prijs. Neem de voorwaarden in acht en lease jouw BMW X3 voordeliger.

Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s!

Bekijk alle auto’s