Privatelease.com

Lees alles over deze private lease aanbieder pur sang

Privatelease.com is één van de kleinere leasemaatschappijen in ons overzicht. Het bedrijf richt zich enkel op privé lease dus het is ook niet zo gek dat de organisatie qua omvang niet valt te vergelijken met de giganten in de markt. Grotere partijen als Athlon en Leaseplan richten zich al jaren op de zakelijke markt. Toch kan Privatelease.com zich op privé lease gebied meten met de gevestigde orde. Na slechts twee jaar actief te zijn rijden ongeveer 3.000 Nederlanders in een leaseauto van Privatelease.com. Wat dat betreft is het toch één van de top-5 spelers in dit segment.

Het bedrijf is gevestigd in Zeist en wordt dagelijks draaiende gehouden door 12 medewerkers. Ze bedienen de markt echter niet alleen. Door slimme samenwerkingen aan te gaan met relevante partners kunnen ze hun dienstverlening in een breder gremium aanbieden. Zo werkt het bedrijf nauw samen met Snappcar, een platform waar particulieren een auto kunnen verhuren aan anderen. Hiermee draagt Privatelease.com bij aan de deeleconomie en dat sluit aan bij het ‘groene gedachtengoed’ van deze leasemaatschappij. Op de website van Privatelease.com lezen we: “We lopen voorop, komen met vernieuwingen en zijn zuinig op de aarde. Daarom slaan wij de handen ineen met partners die dezelfde normen en waarden hebben”.

Naast vernieuwing en duurzaamheid hebben de oprichters van Privatelease.com transparantie richting klanten hoog in het vaandel. Zo hoef je als berijder geen borg te betalen en ook is een aanbetaling niet vereist. Tevens is deze partij voorzien van het Keurmerk Private Lease, zo geniet je als klant belangrijke voordelen en zekerheden.

Over het privé lease aanbod
Het aanbod van Privatelease.com bestaat op dit moment uit ongeveer 23 verschillende auto’s. Dat is niet enorm veel maar hier zitten wel voornamelijk populaire en gangbare modellen tussen zoals de Toyota Aygo en de Ford Fiesta. Ook grotere en iets duurdere auto’s zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment. Denk aan bolides als de Mercedes A-klasse en de BMW 2-serie.

Leasen bij Privatelease.com kan al vanaf €169 per maand en dat is écht voordelig. Je hebt als klant veel vrijheid in het samenstellen van je abonnement. Zo kan je voor vrijwel alle auto’s zelf je looptijd bepalen (vanaf 24 maanden) en aangeven hoeveel kilometers je verwacht te rijden per jaar (vanaf 5.000 km). Bekijk hier het volledige aanbod van Privatelease.com.

Over de voorwaarden
Als private lease vergelijker geven wij onze bezoekers graag inzicht in de voorwaarden per leasemaatschappij want deze zijn bepalend voor de prijs en daarmee jouw keuze.