Wat is de beste leasemaatschappij?

En bij welke aanbieder kan ik de beste leasedeal scoren?

Er zijn ruim 100 leasemaatschappijen in Nederland, een groot deel hiervan biedt ook private lease auto’s aan. Al deze aanbieders hanteren verschillende prijzen en voorwaarden. Het is als consument dus lastig kiezen, welke leasemaatschappij is de beste?

Gelukkig leven we in een wereld bomvol certificaten, titels, keurmerken en prijzen. Ook in de leasewereld wordt met regelmaat uitgezocht welke leasemaatschappij zich de beste mag noemen.

Bepaalde instanties beoordelen alle aanbieders op het gebied van communicatie, onderhoud en contractuele aspecten. Er wordt grondig onderzoek verricht alvorens er een award wordt uitgereikt. Dus wanneer je op een website ziet staan: ‘beste leasemaatschappij van 2021/2022’ dan heeft dat wel een bepaalde waarde.

Recent nieuws op dit gebied:

  • ANWB is volgens onderzoeksbureau WUA de populairste aanbieder van private lease.
  • Athlon is dat voor ZZP’ers en MKB’ers, tevens volgens WUA.
  • Alphabet is verkozen tot beste leasemaatschappij van het jaar door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR).

Maar dit soort titels zeggen niet alles, zo ook in de wereld van private lease. Voor veel mensen is de beste leasemaatschappij gewoon de aanbieder met de scherpste prijzen. Een goede service is natuurlijk erg belangrijk, maar je wil ook niet te veel betalen. En daar kunnen wij bij helpen!

Met regelmaat onderzoeken wij waar je de beste leasedeals kan vinden. We delen deze op in een paar categorie├źn.

Vind met behulp van deze artikelen de ideale auto. Vergelijk vervolgens per auto de prijzen en voorwaarden per aanbieder. Vraag vrijblijvend offertes op bij de leasemaatschappijen en scoor de beste deal!