MG EHS Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €594 per maand!

Bekijk de aanbieding

Na de herintroductie van het populaire merk MG in Nederland, pakt de inmiddels Chinese fabrikant direct door met de MG EHS. Als de auto je bekend voor komt; dat klopt. Dit is in feite een ZS, maar dan een slag groter én voorzien van plugin hybrid aandrijflijn. Hiermee is de MG EHS een tikje goedkoper en nog steeds erg zuinig. Het is tevens één van de voordeligste crossovers in dit segment.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

MG EHS

Uitvoering

1.5 PHEV Comfort 190 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 34.000

Voorwaarden vergelijken

Een leaseprijs is altijd opgebouwd uit verschillende componenten. De gekozen kilometerbundel is één van de belangrijkste prijsbepalers in een private lease overeenkomst. Rijd je weinig, dan betaal je minder. Daarnaast is de gekozen looptijd van belang. Kort leasen is in de regel velen malen duurder.

Kies je bijvoorbeeld voor een contractduur van 24 maanden, dan valt het leasetarief altijd hoger uit. Lease je echter voor een langer periode, zoals 60 maanden, dan daalt het maandbedrag.

Let tot slot ook het eigen risico en de bedragen die hier worden gehanteerd. Bij onder andere Volkswagen en SEAT wordt bijvoorbeeld €500 verhaald per incident. Bij Athlon is dat €300 en bij Arval zelfs slechts €225

Jouw MG EHS leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per aanbieder en verdiep je vervolgens in de voorwaarden per aanbieder. Vergelijk dan de prijzen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe MG EHS! Kijk je liever nog even verder? Bekijk hier alle 170+ modellen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

MG ZS

mg zs private lease

Vanaf €355 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Niro

kia niro private lease

Vanaf €399 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Ford Puma

ford puma private lease

Vanaf €319 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Outlander

mitsubishi outlander private lease

Vanaf €499 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto