Renault Twingo Electric Private Lease

Na het succes van de Zoë zet Renault, onder andere met deze Twingo Electric, zwaarder in op de productie van elektrische auto’s. De iconische Twingo is één van de meest populaire modellen van deze Franse fabrikant dus de komst van een volledig elektrische variant was te voorspellen. Sinds augustus 2020 is deze superzuinige Twingo Electric verkrijgbaar in NL en nu ook voor privé leasers.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Smart Forfour

smart forfour private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Clio

renault clio private lease

Vanaf €368 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Renault Megane E-Tech

renault megane e-tech private lease

Vanaf €499 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €504 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Zodra je de ideale Twingo Electric hebt gevonden voor het beste tarief, is het tijd om naar de voorwaarden te kijken. Leasemaatschappijen hanteren namelijk stuk voor stuk andere contractuele bepalingen. Denk hierbij aan: de hoogte van het eigen risico, pechhulp in het buitenland, de mogelijkheid om jouw leaseauto uit te lenen of om een aanbetaling te doen.

Al deze elementen hebben invloed op het uiteindelijke leasetarief. Verreweg de grootste prijsbepaler is de looptijd van het contract en de bijbehorende kilometerbundel. Als privé leaser kan je zelf kiezen hoeveel kilometers je wilt rijden per maand/jaar dus dat biedt vrijheid. Wel is het zo dat leasepartijen uiteenlopende bundels bieden; soms is een maandbedrag gebaseerd op 5.000 km per jaar en soms is dat 12.000 km. Let hier goed op.

Jouw Renault Twingo Electric leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de elektrische Twingo extra voordelig. Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.