Volkswagen e-Golf Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €371 per maand!

Bekijk de aanbieding

Het icoon. De Golf is nu ook voor privé leasers verkrijgbaar als 100% elektrisch aangedreven variant. De eerste volledig elektrische Golf rolde al in 1976 uit de fabriek. Dit laat zien dat Volkswagen dicht op de bal zit als het gaat om rijden op stroom. Het bereik van de Volkswagen e-Golf ligt rond de 230 kilometer op een volle accu (WLTP).


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volkswagen e-Golf

Uitvoering

E-dition 2020 elektrisch

Eigen risico

Casco €500
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 33.200

Voorwaarden vergelijken

Niet alleen de aangeboden uitvoering kan verschillen per aanbieder. Ook de contractuele voorwaarden lopen per leasemaatschappij sterk uiteen. Om te beginnen met het belangrijkste component; de looptijd en de kilometrage. Niet elke leasemaatschappij biedt hieromtrent dezelfde opties.

Zo kan je bij Yourlease kiezen voor een looptijd van zes jaar. Dat is een flinke periode en toezegging maar hier krijg je een aantrekkelijk leasetarief voor terug. Bij andere partijen, zoals Arval, is het laagste leasetarief gebaseerd op een termijn van vier jaar. Allicht betaal je in dit voorbeeld iets meer bij Arval, maar het biedt je wel flexibiliteit.
Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze op €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw Volkswagen e-Golf leasen

Nu dat je weet waar je op moet letten begint het vergelijken! Kies de ideale aanbieder, vraag vrijblijvend een offerte aan en lease jouw Volkswagen e-Golf voordeliger! Ga je toch liever voor een ander model? Vergelijk hier alle private lease tarieven in de markt.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Peugeot e-208

peugeot e-208 private lease

Vanaf €337 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Polo

volkswagen polo private lease

Vanaf €302 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen e-Up

volkswagen e-up private lease

Vanaf €421 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €279 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto