Dacia Sandero Private Lease

Dacia staat bekend om het produceren van degelijke auto’s tegen schappelijke prijzen. Ook bij de Sandero blijven deze kernwaarden overeind. Zo krijg je als privé leaser veel waar voor je geld. De Sandero is een ruime hatchback met fijne rijeigenschappen en een eenvoudige bediening. Het navigatiesysteem van Dacia is geroemd dankzij de gebruiksvriendelijkheid. Hoe dan ook, een auto die het overwegen waard is.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Hyundai i10

hyundai i10 private lease

Vanaf €259 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Dacia Duster

dacia duster private lease

Vanaf €353 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Dacia Lodgy

dacia lodgy private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Dacia Logan

dacia logan private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het te betalen maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen looptijd en kilometrage. Let hier goed op. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten.

Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. We baseren de getoonde prijzen op een krappe bundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief.

Let hier goed op, zo lease je jouw Dacia Sandero altijd voordeliger. Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000.

Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw Dacia Sandero leasen

Neem alle belangrijke voorwaarden in acht. Vergelijk de uitvoeringen en bijbehorende prijzen en lease jouw Dacia Sandero voordeliger! Kijk je liever nog even verder? Vergelijk hier de prijzen van ruim 120 leaseauto’s bij 24 gerenommeerde aanbieders.

Bekijk alle auto’s