Mazda CX-5 Private Lease

Deze nieuwe crossover van Mazda is nu ook verkrijgbaar als private lease editie. De CX-5 is met afstand de populairste Mazda van ons land en dat is niet voor niets. Zo biedt deze ruime auto een hoge instap en een goed overzicht op de weg. De motor is krachtig en dankzij het uitgebalanceerde onderstel stuurt de CX-5 als een sportieve sedan. Daarbij is de leaseprijs gunstig en dat maakt deze luxe crossover ineens heel toegankelijk.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Hyundai Kona

hyundai kona private lease

Vanaf €379 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Opel Crossland

opel crossland private lease

Vanaf €319 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-3

mazda cx 3 private lease

Vanaf €424 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Mazda 3

mazda3 private lease

Vanaf €414 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het gekozen aantal kilometers en de looptijd van het contract. Meer KMs rijden staat gelijk aan meer kosten. Een langere looptijd kiezen is weer gunstig voor de leaseprijs. In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Neem dit in ogenschouw tijdens de zoektocht naar jouw Mazda CX-5. Bij bijvoorbeeld Justlease moet je kiezen voor minimaal 12.000 kilometers per jaar, bij Athlon is dat voor private lease 5.000 kilometer.

Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Mazda CX-5 leasen

Het is niet voor alle auto’s mogelijk om te vergelijken maar voor deze Mazda CX-5 wel. Doe hier je voordeel mee en lease zo voordelig mogelijk!

Shop je liever nog even verder? Bekijk en vergelijk hier het aanbod van alle grote leasemaatschappijen.

Bekijk alle auto’s