Mazda MX-5 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €449 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar
De MX-5 is een unieke verschijning in het private lease segment en juist daarom populair. Deze sportieve tweezitter biedt enorm rijplezier, vooral nu de zomer voor de deur staat is het idee van een cabrio natuurlijk erg aanlokkelijk! De Mazda MX-5 is standaard uitgerust met cruise control, een zeven...

Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd
KM per jaar
Maandbedrag

Model / uitvoering

TS 1.5 SkyActiv-G
Nieuwprijs €34.090

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Maanden

60

KM per jaar

10.000

Voorwaarden vergelijken
Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het gekozen aantal kilometers en de looptijd van het contract. Kiezen voor een langere looptijd heeft positieve invloed op de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder KM's. De tarieven die wij tonen per aanbieder zijn altijd gebaseerd op de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. We tonen dus de laagste prijzen.

Dit principe is zeer relevant bij het leasen van jouw Mazda MX-5. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar. Ook de hoogte van het eigen risico is prijsbepalend. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Mazda MX-5 leasen
Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per private lease aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Mazda MX-5!

Vergelijkbare auto’s

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €434 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto

Mazda 2

mazda 2 private lease

Vanaf €279 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-3

mazda cx 3 private lease

Vanaf €399 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-5

mazda cx 5 private lease

Vanaf €474 p/mnd

1aanbieders

Bekijk auto