Mazda MX-5 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €449 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar

De MX-5 is een unieke verschijning in het private lease segment en juist daarom populair. Deze sportieve tweezitter biedt enorm rijplezier, vooral nu de zomer voor de deur staat is het idee van een cabrio natuurlijk erg aanlokkelijk! De Mazda MX-5 is standaard uitgerust met cruise control, een zeven inch multimediascherm en knappe lichtmetalen velgen.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Mazda MX-5

Uitvoering

TS 1.5 SkyActiv-G

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 34.100

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het gekozen aantal kilometers en de looptijd van het contract. Kiezen voor een langere looptijd heeft positieve invloed op de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder KM’s. De tarieven die wij tonen per aanbieder zijn altijd gebaseerd op de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. We tonen dus de laagste prijzen.

Dit principe is zeer relevant bij het leasen van jouw Mazda MX-5. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar.
Ook de hoogte van het eigen risico is prijsbepalend. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Mazda MX-5 leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per private lease aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe Mazda MX-5! Shop je liever nog even verder? Bekijk en vergelijk hier het aanbod van alle grote leasemaatschappijen.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Audi A1

audi a1 private lease

Vanaf €443 p/mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Mazda 2

mazda 2 private lease

Vanaf €309 p/mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Mazda CX-3

mazda cx 3 private lease

Vanaf €394 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mazda CX-5

mazda cx-5 private lease

Vanaf €548 p/mnd

1aanbieder

Bekijk auto