Mercedes GLA-klasse Private Lease

Private lease is volwassen geworden de afgelopen jaren. Een duidelijk symptoom hiervan is deze GLA. Dat je een auto van dit kaliber kan leasen als particulier, hadden we een paar jaar geleden niet verwacht. Maar je rijdt al in deze luxe bolide vanaf €669 per maand. De GLA-klasse is ruim en dankzij de hoge instap heb je een fantastisch overzicht op de weg. Daarbij zit deze SUV bomvol Mercedes technologie, wat wil je nog meer?


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Tarraco

seat tarraco private lease

Vanaf €596 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mercedes C-klasse

mercedes c-klasse private lease

Vanaf €629 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Mercedes EQB

mercedes eqb private lease

Vanaf €699 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mercedes CLA-klasse

mercedes cla-klasse private lease

Vanaf €559 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het type auto dat je kiest. Maar ook de gekozen looptijd en kilometrage hebben effect. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Een contract afsluiten voor een korte periode, zorgt altijd voor hogere maandlasten.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw Mercedes GLA-klasse. Het kan dus voorkomen dat je bij partij A ogenschijnlijk €10 per maand voordeliger uit bent. Maar dan zit je misschien wel langer vast aan je contract.

Verder is het verstandig om te letten op de hoogte van het eigen risico. Leasemaatschappijen hanteren ook hieromtrent uiteenlopende voorwaarden.

Jouw Mercedes GLA-klasse leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Mercedes GLA-klasse extra voordelig. Shop je liever nog even verder? Bekijk en vergelijk hier het aanbod van alle grote leasemaatschappijen.

Bekijk alle auto’s