Mercedes GLA Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €643 per maand!

Bekijk de aanbieding

Private lease is volwassen geworden de afgelopen jaren. Een duidelijk symptoom hiervan is deze GLA. Dat je een auto van dit kaliber kan leasen als particulier hadden we een paar jaar geleden niet verwacht, maar je rijdt al in deze luxe bolide vanaf €643 per maand. De GLA is ruim en dankzij de hoge instap heb je een fantastisch overzicht op de weg. Daarbij zit deze SUV bomvol Mercedes technologie, wat wil je nog meer?


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Mercedes GLA

Uitvoering

250 PHEV Star 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 51.400

Voorwaarden vergelijken

Na het vinden van de ideale Mercedes GLA is het tijd om te kijken naar de leasetarieven. Houd bij het vergelijken ook rekening met de grote en kleine lettertjes. Private lease gaat altijd gepaard met een overeenkomst (vaak langlopend). Leasemaatschappijen hanteren stuk voor stuk uiteenlopende voorwaarden en deze hebben invloed op de service, rechten en plichten.

Denk hierbij aan regelingen omtrent: vervangend vervoer bij pech, de dekking van de bijbehorende verzekeringen en het verrekenen van meer/minder gereden kilometers.

Verreweg de belangrijkste bepaling heeft te maken met de looptijd van het contract. Sommige private lease aanbieders baseren tarieven op een looptijd van 48 maanden en bij anderen is dat 72 maanden, let hier goed op.

Jouw Mercedes GLA-klasse leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Mercedes GLA-klasse extra voordelig.

Vergelijkbare auto’s

SEAT Tarraco

seat tarraco private lease

Vanaf €738 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Mercedes GLB

mercedes glb private lease

Vanaf €761 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Mercedes A-klasse

mercedes a-klasse private lease

Vanaf €529 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Mercedes CLA

mercedes cla private lease

Vanaf €554 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto