Mercedes B-klasse Private Lease

Mercedes staat garant voor klasse en kwaliteit dus dat is bij deze betrouwbare B-klasse niet anders. De auto is standaard uitgerust met traction control, vermoeidheidssensor, cruise control, airco een start/stop systeem en vele andere handige functionaliteiten. Uitvoeringen vergelijken Niet alle ...

Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

BMW 1-serie

bmw 1 serie private lease

Vanaf €445 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

MINI Clubman

mini clubman private lease

Vanaf €399 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Mercedes C-klasse

mercedes c klasse private lease

Vanaf €599 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Mercedes A-klasse

mercedes a-klasse private lease

Vanaf €419 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken
Het maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen kilometrage en de looptijd van het contract. Langer leasen is gunstig voor de leasemaatschappij en ook voor de leaseprijs. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. We tonen dus de laagste prijs.

Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw Mercedes B-klasse. Private lease aanbieders hanteren verschillende pakketten. Bij de een is een looptijd van 60 maanden het maximum, bij de ander 48 maanden. Tot slot heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. In bovenstaande tabel kan je direct zien welke voorwaarden worden gehanteerd.

Jouw Mercedes B-klasse leasen
Volg deze stappen en verzeker jezelf van de beste deal van dit moment. Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden en lease jouw Mercedes B-klasse voordelig!