MINI Countryman Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €817 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Countryman is al sinds lancering de premium hardloper uit de stal van MINI. Eind 2023 is dit model onderworpen aan een optimalisatieslag en het is, gezien het succes van de Countryman, bij een bescheiden make-over gebleven. We vinden een aantal subtiele designaanpassingen in de koplampen, achterlichten en grille maar de iconische vormgeving van MINI is zeker overeind gebleven.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

MINI Countryman

Uitvoering

1.5 MHEV Essential 125 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 44.700

Voorwaarden vergelijken

Na het uitzoeken van jouw ideale MINI Countryman voor de beste prijs, is het altijd raadzaam om goed te kijken naar de bijkomende leasevoorwaarden. Al onze leasepartners hanteren uiteenlopende contractuele bepalingen en deze hebben invloed op de kwaliteit van de geboden aanbieding. Hoe zit het bijvoorbeeld met zaken als: pechhulp (in het buitenland), vervangend vervoer een protectieplan of een bandenwissel. Zijn dit soort zaken bij het maandbedrag inbegrepen of worden hier extra kosten voor gerekend?

Vooral wanneer het leasetarief bij twee of drie aanbieders elkaar niet enorm ontloopt, vraag dan offertes op bij al deze partijen. Alleen op die manier krijg je een volledig beeld van de geboden voorwaarden en kan je ook de details met elkaar vergelijken. Zo vind je gegarandeerd de beste private lease deal.

Jouw MINI Countryman leasen

Je kan in de wereld van private lease een hoop besparen door op een correcte manier te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven en lease jouw MINI Countryman voordeliger! Shop je liever nog even verder? Vergelijk hier de tarieven van ruim 200 leaseauto’s.

Vergelijkbare auto’s

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €709 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

MINI Clubman

mini clubman private lease

Vanaf €728 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

MINI One

mini mini private lease

Vanaf €511 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

MINI Electric

mini electric private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto