MINI Electric Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €624 per maand!

Bekijk de aanbieding

Rijden in een legendarische MINI… op stroom? Jazeker, sinds maart vorig jaar is de MINI Electric beschikbaar in NL en ook direct voor de privé leasers onder ons. Moederbedrijf BMW heeft door de jaren heen toe kunnen werken naar krachtige elektromotoren. Net als de BMW i3 is ook deze MINI voorzien van flink wat power, gegarandeerd rijplezier dus!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

MINI Electric

Uitvoering

33 kWh Camden 135 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 37.800

Voorwaarden vergelijken

Ook de contractuele voorwaarden lopen per leasemaatschappij sterk uiteen. Om te beginnen met het belangrijkste component; de looptijd en de kilometrage. Niet elke leasemaatschappij biedt hieromtrent dezelfde opties. Zo is het laagste leasetarief bij bepaalde private lease partijen gebaseerd op een looptijd van 72 maanden, bij de ander is dat 48 maanden.

De duur van het leasecontract heeft enorme invloed op het te betalen maandbedrag. De leasetarieven die wij tonen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. Zo kan je direct zien wat de absolute bodemprijs is per private lease aanbieder. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs.

Jouw Mini Electric leasen

Kortom: let goed op de looptijd, de kilometerbundel en de bijkomende voorwaarden. Vergelijk alle private lease aanbiedingen en lease jouw Mini Electric voordeliger! Kies je toch liever voor een variant op benzine? Bekijk dan hier de leasetarieven van de MINI MINI. Even verder shoppen kan ook; bekijk hier het volledige aanbod in de markt en vergelijk de prijzen van ruim 200 leaseauto’s.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Hyundai KONA Electric

Actie!
hyundai kona electric private lease

Vanaf €598 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Opel Mokka-e

opel mokka-e private lease

Vanaf €479 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

MINI Countryman

mini countryman private lease

Vanaf €808 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

MINI One

mini one private lease

Vanaf €493 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto