Toyota Camry Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €735 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Camry is in Europa nog niet zo bekend maar in de VS was dit model niet gek lang geleden de bestverkochte auto van het jaar. De populaire sedan maakt nu ook in Nederland zijn opmars. De Toyota Camry is sportief, luxe, ziet er goed uit en nog belangrijker; het is een hybride. Zuinig rijden dus. En dankzij private lease ook nog voor een vast bedrag per maand!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Toyota Camry

Uitvoering

2.5 HEV Active 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 41.000

Voorwaarden vergelijken

Ook de voorwaarden die komen kijken bij het afsluiten van een private lease contract zijn belangrijk. Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Hiervoor geldt: meer rijden en het maandbedrag gaat omhoog. Én, wil je korter leasen? Ook dan stijgt de leaseprijs.

Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs. Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Dit principe is dus prijsbepalend bij het leasen van jouw Toyota Camry.

Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is het leasetarief gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000. Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. Bij de ene partij betaal je €500 per maand, bij de ander is dat €150.

Jouw Toyota Camry leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Toyota Camry voordelig. Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Lexus IS 300h

lexus is-300h private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Toyota Yaris

Actie!
toyota yaris private lease

Vanaf €299 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Toyota Highlander

toyota highlander private lease

Vanaf €1058 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Toyota Auris

toyota auris private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto